Verandering van coach vergt grote aanpassing bij spelers van Club Brugge

Verandering van coach vergt grote aanpassing bij spelers van Club Brugge

25-06-2017 15:20

Club Brugge won afgelopen zaterdag zonder al te veel problemen zijn eerste oefenwedstrijd. Tegen VV Westkapelle werd het maar liefst 0-9. Een succesvolle eerste oefenwedstrijd voor Ivan Leko als coach van Club Brugge.

Bij de Bruggelingen kreeg Thibault Vlietinck in de tweede helft een kans van Leko. Hij bedankte met een doelpunt. "Altijd leuk om op vijf minuten van je deur te kunnen spelen en dan ook te scoren", zei Vlietinck na de wedstrijd tegenover ClubTV. "We hebben deze week al goed getraind en zijn al op elkaar ingespeeld. Het was af en toe nog wennen. Als we zo blijven trainen komen die automatismen er wel", aldus de jonge Vlietinck.

Nieuwe trainer, nieuwe richtlijnen
Na het vertrek van Michel Preud'homme waait er een nieuwe wind door het Jan Breydelstadion. Dat ondervindt ook Dion Cools. "Ik vond het een interessante wedstrijd. Vooral om te zien hoe het ging met de nieuwe trainer en de nieuwe tactische richtlijnen", aldus Cools. "Volgens mij is het wel goed gelukt en kunnen we tevreden terugkijken naar deze wedstrijd."

"Het is belangrijk dat we nu rusten en luisteren naar de trainer. We zien wel hoe het loopt de volgende dagen. Iedereen is de methode van Preud'homme gewoon. Maar nu is het even wennen", besluit hij.