'Ploeg van Praet wil zaken doen met KRC Genk, donderdag onderhandelingen'

'Ploeg van Praet wil zaken doen met KRC Genk, donderdag onderhandelingen'

29-06-2017 11:30

Racing Genk gaat volgend seizoen voor de oppergaai, de toppers uit de ploeg mogen dus absoluut niet weg. Met Omar Colley kan er nu een minder in het oog springende speler vertrekken. 

Racing Genk neemt de transferzomer heel serieus. Elk bod op Sander Berge, Alejandro Pozuelo of Leandro Trossard wordt geweigerd. Nu komen er twee clubs opdagen die hopen dat Omar Colley wél te koop is.

Zowel het Italiaanse Sampdoria, het Turkse Fenerbahçe als het Franse Lille zouden de Gambiaan maar wat graag willen weghalen bij Genk. Die laatste twee clubs zouden Genk al gecontacteerd hebben. Dat meldt Il Secolo. Colley is echter nog maar een jaar actief bij Racing Genk, dat ook bijzonder tevreden is over hem. Door de blessure van Sébastien Dewaest is de spoeling achterin dun, de kans is dus groot dat ook Colley niet weg mag van het Genkse bestuur.

Update 29-6, 11.30: Volgens Sky Sports Italia is Sampdoria aan het doorduwen voor Omar Colley. Het is de bedoeling dat de Italiaanse club donderdag al een onderhoud heeft met makelaar van de verdediger. Naast Colley denkt de club van Dennis Praet ook Jorg Meré, die centrale verdediger staat momenteel nog op de loonlijst van Sporting Gijón.