'PSG richt het vizier nu op Bale na beslissingen Ronaldo en Hazard'

'PSG richt het vizier nu op Bale na beslissingen Ronaldo en Hazard'

25-06-2017 11:22

Een opvallend gerucht uit Frankrijk zondagochtend. Volgens Le Parisien heeft Paris Saint-Germain de aandacht verlegd van Cristiano Ronaldo en Eden Hazard naar Gareth Bale, die wel eens zou kunnen vertrekken bij Real Madrid.

De woede van Ronaldo is enigszins bekoeld na de verdenkingen van belastingfraude. De Portugese ster overweegt serieus om na de steun van preses Florentino Perez toch bij Real te blijven, maar dat kan ten koste gaan van Bale. Trainer Zinedine Zidane wil namelijk ruimte maken in zijn selectie voor de komst van toptalent Kylian Mbappé van AS Monaco.

Bale kwam het afgelopen seizoen slechts 21 keer in actie voor de Koninklijke. De Welshman werd veelvuldig geplaagd door blessures. Le Parisien meent te weten dat hij bovenaan het verlanglijstje staat van Paris Saint-Germain. Bale geniet de voorkeur nog boven Sergio Aguero, die ook al werd gelinkt aan een transfer naar de Franse grootmacht. Ook Eden Hazard werd in verband gebracht met de Parijzenaars, maar die verkiest een langer verblijf in Londen.