OFFICIEEL: Belgische middenvelder moet Vargas vervangen bij AEK Athene

OFFICIEEL: Belgische middenvelder moet Vargas vervangen bij AEK Athene

29-06-2017 16:00

AEK Athene kon zich kwalificeren voor de kwalificatierondes van de Champions League. De Griekse topploeg hoopt ver te geraken en denkt dus ook aan versterking. Daarvoor heeft het een bekende naam in het vizier.

SDNA meldt dat AEK Athene Victor Klonaridis wil aantrekken. De 24-jarige flankspeler speelde in het verleden al voor de Griekse topploeg en zou nu kunnen terugkeren. De Belgische flankspeler is een jeugdspeler van AEK Athene, waar hij in 2010 doorbrak. Na omzwervingen bij Lille OSC, Moeskroen en Panathinaikos kan hij nu terugkeren.

Klonaridis staat ook voor de grote verzoening met Manolo Jimenez, die hem zijn eerste speelminuten gaf bij AEK Athene. De Griekse topclub heeft momenteel ook Ronald Vargas in de rangen rondlopen, al keert die mogelijk terug naar België. De Griekse topploeg is overigens ook één van de mogelijke tegenstanders van Club Brugge in de Champions League kwalificatiewedstrijden.

Update 29/06 16:00 uur: Via zijn officiële twitterkanaal laat AEK Athene weten dat de deal van Klonaridis in kannen en kruiken is. De middenvelder zet zijn krabbel onder een contract voor drie jaar bij de Grieken.