Donnarumma lacht geruchten weg: 'Vandaag, gisteren en morgen!'

Donnarumma lacht geruchten weg: 'Vandaag, gisteren en morgen!'

25-06-2017 16:25
1

Gianluigi Donnarumma en zijn omgeving zijn helemaal klaar met de capriolen van Mino Raiola. De kans is heel groot dat de zaakwaarnemer binnenkort de bons krijgt van de talentvolle doelman van AC Milan. Dat meldt Mediaset Premium zaterdag. 

De Italiaanse pers smulde de afgelopen weken van alle gebeurtenissen rondom Donnarumma en Raiola. Ruim een week geleden verkondigde de steenrijke spelersmakelaar dat zijn cliënt géén nieuw contract zal signeren in Milaan. Dat leverde de piepjonge international bakken aan kritiek op. 

Enkele dagen later volgde er een ommezwaai vanuit de doelman zelf. Plots was er tóch zicht op contractverlenging. Milan en trainer Vincenzo Montella hebben een charme-offensief ingezet en doen er al dagen werkelijk alles aan om de sluitpost te overtuigen. 

Raiola baalt als een stekker. Hij mikt juist op een lucratieve transfer naar Real Madrid, Paris Saint-Germain of de Premier League. Mediaset denkt dat het binnenkort definitief fout gaat tussen de zaakwaarnemer en Donnarumma. De keeper is momenteel actief op het EK onder 21; na afloop is de kans héél groot dat Raiola te horen krijgt dat hij niet langer de zaken van de doelman mag en zal behartigen. 

Update 25.6 16.25: Donnarumma is niet van plan om Raiola opzij te zetten als zaakwaarnemer. De doelman heeft de geruchten naar het rijk der fabelen verwezen. Op Twitter reageert de sluitpost van Milan duidelijk. 'Raiola gister, vandaag en morgen!'