Voedt Nainggolan de geruchten?: 'Aan het nadenken wat ik moet doen'

Voedt Nainggolan de geruchten?: 'Aan het nadenken wat ik moet doen'

27-06-2017 12:30
1

Manchester United is bereid om bijzonder ver te gaan voor Radja Nainggolan. De Mancunians bieden de Rode Duivel een topsalaris aan, al wordt het moeilijk om hem te overtuigen.

Het Italiaanse Il Tempo meldt dat Nainggolan maar liefst 7,5 miljoen euro per jaar kan verdienen bij Man Utd. De middenvelder is al langer een target van Chelsea, maar nu zou ook José Mourinho met Man Utd in de dans springen om de handtekening van Nainggolan.

Het hoge loon zou Nainggolan moeten overtuigen om toch te verhuizen naar Engeland. De middenvelder wil eigenlijk liever gewoon bij AS Roma blijven voetballen en zou Man Utd zelfs afgewezen hebben. Hij wil liever een nieuw en verbeterd contract krijgen bij de Romeinen. Een akkoord is echter nog niet bereikt, waardoor Man Utd de hoop op Nainggolan nog niet heeft opgegeven.

Update 25-06, 18.50 uur: AS Roma heeft door de interesse van Man Utd besloten om in actie te schieten. Calciomercato meldt dat de Italiaanse topclub het contract van Nainggolan zo snel mogelijk wil verlengen. Zodra hij terugkeert van vakantie zitten beide partijen rond de tafel. Nainggolan zou zo'n 4,5 miljoen per jaar willen verdienen, maar Roma bood tot dusver nog maar een jaarloon van 3,5 miljoen euro.

Update 27-06, 12.30 uur: Volgens La Gazzetta dello Sport wil Manchester United er alles aandoen om Nainggolan los te weken bij AS Roma. Hoe de Rode Duivel denkt over de interesse is nog niet geweten. Al voedt hij via Instagram alvast de transfergeruchten. Bij een post van hem op vakantie zette hij de tekst: 'Aan het nadenken wat ik moet doen.' Zou hij nadenken over een mogelijke transfer, of over wat hij gaat eten? Oordeel gerust zelf.