UPDATE: 'Arsenal wordt de bestemming van Jupiler Pro League-sensatie'

UPDATE: 'Arsenal wordt de bestemming van Jupiler Pro League-sensatie'

24-06-2017 19:45
6

Henry Onyekuru ontpopte zich het voorbije seizoen tot een smaakmaker in de Jupiler Pro League. Onder meer Anderlecht wil hem nu graag aantrekken, maar de kans is groot dat paars-wit achter het net vist.

Onyekuru droomt immers van de Premier League. Tot nu kon Anderlecht nog hopen dat een overgang naar Engeland niet kon doorgaan vanwege het uitblijven van een visum. Maar die hoop verdween volgens Scorenigeria als sneeuw voor de zon. Volgens de Nigeriaanse bron kreeg hun landgenoot een werkvergunning om in Engeland aan de slag te kunnen.

Volgens dezelfde bron blijft Arsenal nog altijd tot de kanshebbers behoren om Onyekuru over te nemen. Moest het geen avontuur bij de Gunners worden, dan zijn er in Engeland nog voldoende kandidaten om de jongeling van KAS Eupen over te nemen. De voorbije weken lieten immers West Ham United, Newcastle United en Swansea City weten interesse te tonen in de diensten van de aanvaller.

UPDATE 19:45 uur: Volgens het Engelse Metro en The Sun is Onyekuru wel degelijk op weg naar Arsenal. Volgens de Engelse bronnen hebben KAS Eupen en de Gunners al een akkoord over een transfer van circa 8,5 miljoen euro.