Depoitre is helemaal klaar voor Engelse droom: Revanche nemen

Depoitre is helemaal klaar voor Engelse droom: "Revanche nemen"

24-06-2017 14:35

Laurent Depoitre keert deze zomer niet terug naar ons land. Na een mislukt avontuur in Portugal bij FC Porto gaat de aanvaller nu aan de slag in de Premier League. Bij promovendus Huddersfield mag hij zich de komende jaren gaan bewijzen. 

Het avontuur in Portugal draaide uit op een nachtmerrie. "Bij Porto ben ik weinig aan voetballen toegekomen. Ik kijk ernaar uit om veel te spelen bij Huddersfield en zo een beetje revanche te nemen op vorig seizoen", noteerde Sporza uit zijn mond.

"Ik ben heel gelukkig om deel uit te maken van deze ploeg. De transfer is heel snel afgehandeld en ik hoop dat we samen mooie dingen kunnen bereiken. Ik heb er altijd van gedroomd om in de Premier League te spelen. Huddersfield is de ideale club voor mij."

Volgens onze landgenoot kan hij slagen in Engeland. "Mijn manier van spelen past bij de Premier League. Ik ben een targetman, sterk in de lucht en ik vecht voor elke bal. Met die mentaliteit hoop ik mijn steentje bij te dragen. Ik kijk al uit naar de start van de trainingen over twee weken."

Lees ook: Promovendus Huddersfield breekt transferrecord voor komst Depoitre