'Denayer heeft akkoord met Franse topper, maar Manchester City ligt dwars'

'Denayer heeft akkoord met Franse topper, maar Manchester City ligt dwars'

24-06-2017 13:51

Zit er een haar in de boter tussen Jason Denayer en werkgever Manchester City? De verdediger zou een akkoord hebben over een uitleenbeurt aan Olympique Lyon, maar krijgt mogelijk geen fiat van City. De Engelsen mikken eerder op Girona FC.

Het Laatste Nieuws is er zeker van: Denayer bereikte de voorbije dagen een principeakkoord met Lyon, dat afgelopen seizoen nog de halve finales van de Europa League bereikte. De mandekker zou graag richting Ligue 1 vertrekken om daar de volgende stap in zijn carrière te zetten. De afgelopen twaalf maanden kwam hij op huurbasis uit voor Sunderland FC. Daar deed hij het naar behoren, maar de club zakte wel uit de Premier League.

Nu richt Denayer dus zijn pijlen op Lyon. Of hij effectief aan de slag zal gaan in Zuid-Frankrijk, is echter zeer de vraag. Volgens HLN is City immers niet zo happig op het project. Pep Guardiola en co zouden de Rode Duivels liever richting Spanje sturen. Daar is Girona kandidaat om Denayer voor een seizoentje te huren. Onze landgenoot is daar echter minder voor te vinden. De komende dagen wordt waarschijnlijk duidelijk ;wie aan het langste eind trekt.