Verratti stelt eis aan PSG: Als ze dit keer doen wat ze zeggen, wil ik blijven

Verratti stelt eis aan PSG: "Als ze dit keer doen wat ze zeggen, wil ik blijven"

24-06-2017 13:21

Marco Verratti zou zaterdag tegenover La Gazzetta dello Sport meer duidelijkheid hebben gegeven over wat er nodig is om hem bij Paris Saint-Germain te houden. De Italiaanse middenvelder wordt begeerd door FC Barcelona en wil zelf ook graag naar de Catalanen.

Tijdens zijn vakantie zou Verratti nog teruggekeerd zijn naar Parijs om met de club over een nieuw contract te praten, maar die onderhandelingen liepen op niets uit. Nu zegt de middenvelder: "Ik hoef niet ten koste van alles te vertrekken", citeert La Gazzetta dello Sport. "Maar dit keer wil ik wel dat Paris Saint-Germain kampioenen gaat kopen."

"Als dat gebeurt, blijf ik graag. Ieder jaar zegt de club dat ze een geweldig team gaan bouwen, maar zie het resultaat. Beloftes zijn niet genoeg. Als PSG dit keer doet wat het zegt, blijf ik graag. Niemand dwingt me om te vertrekken", aldus Verratti, die volgens voormalig technisch directeur van PSG Patrick Kluivert wel meer dan honderd miljoen euro moet kosten. Ondertussen zou Paris Saint-Germain werken aan de komst van een topper voor 68 miljoen euro.