Zulte Waregem heeft de smaak te pakken en kondigt duo versterkingen aan

Zulte Waregem heeft de smaak te pakken en kondigt duo versterkingen aan

24-06-2017 13:05

De supporters van Zulte Waregem zakken best af naar de open training van zaterdag, want de club stelt dan in één klap twee nieuwe spelers voor. Dat hebben de West-Vlamingen zelf bekendgemaakt via Twitter. Vermoedelijk gaat het om Julien De Sart en Grigoris Kastanos.

Vrijdag werd al duidelijk dat dat tweetal op het punt stond om een contract te ondertekenen in Waregem. Dat is dus naar alle waarschijnlijkheid gebeurd. Van de twee is De Sart ongetwijfeld de bekendste naam. De middenvelder brak door bij Standard Luik, maar kon zich daar nooit helemaal opwerpen tot sterkhouder. Na passages bij Derby County en Middlesbrough keert hij nu dus terug naar de Jupiler Pro League.

De naam Kastanos doet misschien wat meer wenkbrauwen fronsen, maar de Griek kan wel degelijk wat adelbrieven voorleggen. Tot eind vorig seizoen stond hij namelijk onder contract bij Champions League-finalist Juventus. Bij de hoofdmacht werkte hij wel nooit een officiële partij af. Vorig seizoen werd de negentienjarige middenvelder uitgeleend aan Pescara, waarmee hij acht keer aantrad in de Serie A.