Sterkhouders lijken te blijven bij RSCA: Zien ook wat er met Defour is gebeurd

Sterkhouders lijken te blijven bij RSCA: "Zien ook wat er met Defour is gebeurd"

24-06-2017 12:45
6

RSC Anderlecht heeft deze zomer al enkele mooie transfers gerealiseerd. Voorlopig kan de landskampioen ook de meeste sterkhouders in Anderlecht houden. Maar daar kan snel verandering in komen, want vooral Kara Mbodj en Frank Acheompang lijken te willen vertrekken bij paars-wit.

Kara en Acheampong lijken klaar voor een stap hogerop. Van Holsbeeck beloofde het tweetal deze winter dan ook dat ze in de zomer andere oorden mochten opzoeken. De manager heeft wel nog geen spijt van die belofte. "Ik ben nog steeds blij dat we dat gedaan hebben. Nadien waren ze zó goed dat ze een groot aandeel hadden in onze titel. Het lijkt me niet meer dan normaal dat we zullen respecteren wat we in de winter afgesproken hebben. Als er interesse is, zullen clubs dus meteen weten waar ze aan toe zijn", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Maar een verlengd verblijf is toch niet uitgelsloten volgens Van Holsbeeck. "Ze mogen natuurlijk ook blijven, mochten ze dat willen. Acheampong en Kara dromen van de Premier League, maar als je ziet dat bijvoorbeeld Steven Defour al na een jaar wil vertrekken bij Burnley... Dat zien onze spelers ook, waardoor ze toch langer nadenken over een transfer", besluit hij.