Lombaerts wil zich bewijzen in KVO: Veel voetballiefhebbers kennen mij niet goed

Lombaerts wil zich bewijzen in KVO: "Veel voetballiefhebbers kennen mij niet goed"

24-06-2017 12:33

KV Oostende is aan de voorbereiding begonnen voor volgend seizoen. De opvallendste aanwezige op de eerste training was ongetwijfeld Nicolas Lombaerts. De toptransfer van KVO toonde een gretige indruk en is naar eigen zeggen klaar voor het komende seizoen te schitteren bij de kustboys.

"Na 10 jaar bij Zenit kom ik niet naar hier met het gevoel dat ik niets meer te bewijzen heb. Integendeel. Ik wil België nog eens tonen wat ik kan, want de Russische competitie wordt hier niet wekelijks op tv getoond zoals de Premier League. Veel Belgische voetballiefhebbers kennen mij daarom niet zo goed", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Lombaerts is dan ook vastberaden om volgend seizoen met de Rode Duivels mee naar het WK in Rusland te trekken. "Ik heb ook de ambitie om naar het WK 2018 te gaan. Net nadat ik tekende bij Oostende sprak ik met bondscoach Roberto Martinez om te weten of ik nog in aanmerking kwam voor de Rode Duivels. Hij zei ja en dus hoop ik dat de bondscoach dikwijls naar Oostende komt kijken", aldus Lombaerts.