'Spierballenvertoon in Turkije: Van Persie moet plaatsmaken voor Ibrahimovic'

'Spierballenvertoon in Turkije: Van Persie moet plaatsmaken voor Ibrahimovic'

24-06-2017 10:35

Zlatan Ibrahimovic is deze zomer transfervrij en dus wordt er druk gespeculeerd over zijn toekomst. In Turkije wordt de 35-jarige Zweed gelinkt aan Fenerbahçe.

De Turkse grootmacht heeft grote ambities en hoopt Ibrahimovic te kunnen verleiden tot een verhuizing naar Istanbul. Robin van Persie speelt daarin een belangrijke rol. Als de aan Feyenoord gelinkte spits vertrekt, komt er voldoende ruimte vrij in het salarishuis om Ibrahimovic te contracteren. Dat meldt Fanatik.

Het is hoe dan ook de vraag in hoeverre de Turkse berichten serieus moeten worden genomen. De kans dat Ibrahimovic kiest voor Fenerbahçe, dat komend seizoen geen Champions League speelt, is nihil. Het lijkt vooral te gaan om spierballenvertoon van voorzitter Aziz Yildirim, die de achterban tevreden wil houden met grote namen.

Ibrahimovic is transfervrij, nu zijn contract bij Manchester United niet is verlengd door zijn zware knieblessure. Het is de vraag wat zijn volgende stap wordt. Het klinkt al een tijdje dat hij naar LA Galaxy trekt.