Zlatan kan terugkeren naar ex-club: Hij is een oude man, maar waarom niet?

Zlatan kan terugkeren naar ex-club: "Hij is een oude man, maar waarom niet?"

24-06-2017 00:00

Als het aan Silvio Berlusconi ligt keert Zlatan Ibrahimovic terug bij AC Milan. De 35-jarige Zweed lijkt naar Los Angeles Galaxy te vertrekken, maar de voormalig president van Milan doet een beroep op de nieuwe Chinese eigenaren.

"Ik zou hem graag weer bij de Rossoneri willen zien", laat Berlusconi vrijdag weten aan Premium Sport. "Hij is een oude man, maar waarom niet? Ik wil hem in het Milan-shirt met nummer 9 zien. Ik hoop dat de Chinezen de juiste investeringen doen en het team op de best mogelijke manier op het veld laten verschijnen."

De voormalig Italiaanse president liet ook zijn licht schijnen op de situatie rond Gianluigi Donnarumma. Hij neemt het op voor de jonge doelman, die zijn contract in San Siro niet wil verlengen. "Ik denk dat met mij we zeker een oplossing hadden gevonden, zodat hij zou blijven. Maar laten we ons niet in zijn schoenen plaatsen."

"Hij is een goede jongen, achttien jaar en met een sensationeel bod voor hem van honderd miljoen euro", vervolgt Berlusconi, daarmee waarschijnlijk verwijzend naar een aanbieding van Real Madrid. "Het is geen makkelijk probleem om op te lossen voor zo'n jongen."