'Charleroi rekent op vertrek van Mata en heeft opvolger al gevonden'

'Charleroi rekent op vertrek van Mata en heeft opvolger al gevonden'

23-06-2017 19:12
1

Clinton Mata gaat Charleroi deze zomer met zekerheid verlaten. Anderlecht is zeer concreet voor de rechtsback, maar Mata lijkt nog te wachten op een aanbod uit het buitenland. Charleroi weet al wel wie de Angolees op moet gaan volgen.

Charleroi ziet in Royal Excel Moeskroen-verdediger Mickaël Tirpan de gewenste optie en ook de speler zelf ziet een transfer absoluut zitten. Tirpan traint bij Moeskroen zelfs al niet meer mee met de groep. "Ik heb aan het einde van het afgelopen seizoen aangegeven dat ik de club wil verlaten. Ik had een gesprek met de trainer en hij vertelde dat ik niet met de groep moet meetrainen. Ik begrijp die beslissing'', zo laat Tirpan weten aan La Capitale.

Het is niet opvallend dat Tirpan op de radar staat van Charleroi. De 23-jarige Belg wisselde recent van makelaar en laat zich nu vertegenwoordigen door Mogi Bayat. Het verband met Charleroi is zodoende snel gelegd. Zodra Mata vertrekt, lijkt Tirpan dan ook te worden aangetrokken. Tirpan, die in 2015 overkwam van Seraing, speelde het afgelopen seizoen 27 duels voor Moeskroen. Hij was daarin goed voor vier assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie