United-legende noemt Fellaini ronduit paniekaankoop: Beleid was niet geweldig

United-legende noemt Fellaini ronduit paniekaankoop: "Beleid was niet geweldig"

23-06-2017 15:34
2

José Mourinho heeft aan Manchester United-eigenaar Ed Woodward een lijstje gegeven van spelers die hij graag wil toevoegen aan zijn selectie. De Portugese trainer hoopt dat zijn wensen vervuld worden, maar blijkbaar lukt dat niet altijd op Old Trafford. Dat verklaarde United-legende Ryan Giggs in zijn column in The Telegraph.

Daarin noemt de ex-assistent van de Mancunians Maroune Fellaini ronduit een paniekaankoop. "De transfer van Fellaini dicht tegen het einde van de transfermercato, was toen de enige grote transfer. Terwijl de ploeg eigenlijk twee à drie grote namen nodig had."

"Het toont aan dat het beleid op dat moment niet geweldig was. United heeft wel vaker spelers gehaald net voor de deadline –bijvoorbeeld Dimitar Berbatov- maar dit was anders. Het was meer een paniekaankoop."

Fellaini kwam in het spoor van voormalig United-trainer David Moyes naar Old Trafford, maar volgens Giggs had de coach geen schuld aan het falend transferbeleid. "Ik neem David niets kwalijk. Hij was pas bij de club en kende onze werking nog niet."