'Twee eersteklasser willen Mechele, maar dat is ijdele hoop'

'Twee eersteklasser willen Mechele, maar dat is ijdele hoop'

23-06-2017 12:45

Sint-Truiden VV is ook aan zijn voorbereiding begonnen, maar moet zich nog roeren op de transfermarkt. Het zag Pieter Gerkens en Stef Peeters verkassen en daarnaast keerden huurlingen Boli Bolingoli, Sebastien Bruzzese en Brandon Mechele. Die laatste hopen de Kanaries terug te halen, maar dat wordt niet gemakkelijk.

De verdediger kwam vorige winter op huurbasis over en dwong een basisplaats af in Limburg. Nu keert hij in principe terug naar Club Brugge. Daar komt hij met Ivan Leko dezelfde trainer tegen als op Stayen en de Kroaat is dan ook van plan om Mechele een kans te geven bij Blauw-Zwart. STVV lijkt dus sowieso de voorbereiding te moeten afwachten om te weten of Mechele überhaupt haalbaar is.

Moest Mechele Leko niet kunnen overtuigen en de verdediger opnieuw andere oorden mag opzoeken, is er overigens nog een tweede gegadigde. Ook KV Kortrijk ziet het wel zitten in het Brugse jeugdproduct. Afgelopen seizoen speelde 24-jarige Mechele achttien wedstrijden voor STVV, bij Club kwam hij enkel in actie in twee overbodige CL-wedstrijden.