Minder nieuws voor Izquierdo: 'Nog een extra piste'

Minder nieuws voor Izquierdo: 'Nog een extra piste'

23-06-2017 17:05
2

José Izquierdo droomt al een heel tijdje van een transfer. De flankspeler van Club Brugge speelde zich in de kijker van heel wat clubs. Onder meer AS Roma toonde interesse. De Italianen liet net hun rechterflankspeler gaan, waardoor het een vervanger zoekt. Misschien wel Izquierdo.

Liverpool versterkte zich donderdag officieel met Mohamed Salah. The Reds betaalden 45 miljoen euro voor de Egyptische vleugelflitser, een clubrecord. AS Roma heeft nu dus veel geld, maar wel een speler minder. De Romeinen moeten dus de transfermarkt op.

In het verleden werd Izquierdo al een paar keer gelinkt aan AS Roma. Maar de Romeinen hebben nog andere opties op het oog. Bij Sassuolo speelt ene Domenico Berardi. Hij lijkt de eerste keuze om de nieuwe ploegmaat van Radja Nainggolan te worden.

Toch hoeft Izquierdo nog niet te wanhopen. Berardi is een pak duurder dan Izquierdo. Mogelijk houdt AS Roma de vinger op de knip en gaat het voor de goedkopere oplossing. 

Update 17.05 uur: Volgens gianlucadimarzio is Izquierdo niet de eerste keuze voor AS Roma. Adam Ounas van Bordeaux ligt volgens die bron in de bovenste schuif om Salah op te volgen bij de Romeinen.