Van Holsbeeck is scherp: Sevilla? Die stonden toen ook veel in de gazetten

Van Holsbeeck is scherp: "Sevilla? Die stonden toen ook veel in de gazetten"

23-06-2017 07:25

Vorige zomer arriveerde Lukasz Teodorczyk zonder veel bombarie bij Anderlecht. De gehuurde spits verbaasde echter alles en iedereen door aan de lopende band te scoren en topschutter te worden. Anderlecht nam de spits definitief over en de verwachting is dat die een mooie transfer maakt, al blijft het voorlopig stil. Herman Van Holsbeeck geeft meer uitleg.

Anderlecht is niet van plan om 'Teo' zomaar te laten gaan. "Er is belangstelling, maar Lukasz Teodorczyk zal alleen vertrekken naar een mooie club, met een trainer die hem absoluut wil en aan het bedrag dat wij verlangen", aldus Van Holsbeeck in Het Laatste Nieuws. Paars-wit hoopt 15-20 miljoen euro te vangen voor zijn topschutter. "Ik moet Lukasz niet bellen als er zich drie Russische clubs gemeld hebben, daar wil hij niet naartoe."

Eén ploeg die nadrukkelijk genoemd wordt, is Sevilla FC. Maar de Spanjaarden staan niet bekend als de beste betalers, ondervond Anderlecht in het verleden al. "Sevilla? Ze wilden Dennis Praet ook destijds en laten veel verschijnen in de kranten. De werkelijkheid is dat Sevilla naar ons toe weinig concreet is", aldus een scherpe manager van Anderlecht. De landskampioen vroeg 10 miljoen euro voor Praet, maar Sevilla wilde niet verder bieden van acht. Uiteindelijk koos de voormalige Gouden Schoen eieren voor zijn geld door naar Sampdoria te trekken.