Verrassing op til? 'Vargas kan terugkeren naar Jan Breydelstadion'

Verrassing op til? 'Vargas kan terugkeren naar Jan Breydelstadion'

23-06-2017 07:10

Cercle Brugge kende een moeilijk seizoen in 1B, maar met de steun van AS Monaco wil het opnieuw snel vooruit. Er worden de komende dagen een vijftal transfers verwacht. Eén van de namen die circuleren, is die van Ronald Vargas (ex-Club Brugge en Anderlecht).

De 30-jarige Vargas is een vrije speler op dit moment. De Venezolaan was de afgelopen twee seizoenen actief voor het Griekse AEK Athene, waar hij in de afgelopen competitie goed was voor drie doelpunten en zeven assists in 23 wedstrijden. Het contract van Vargas is echter afgelopen en dus kan hij gratis opgepikt worden. Het Nieuwsblad weet dat Cercle sterk geïnteresseerd is.

Vargas arriveerde in 2008 bij Club Brugge. Hij gooide meteen hoge ogen met zijn techniek en voetballende vermogen, maar blessures gooiden roet in het eten. Na een dispuut vertrok hij in 2011 naar aartsrivaal Anderlecht, maar ook daar kon hij zich nooit helemaal doorzetten omwille van fysieke problemen. Vargas trok in 2014 dan naar het Turkse Balikesirspor om nadien in Griekenland te belanden.