'Ratten willen stunten met de komst van Roef'

'Ratten willen stunten met de komst van Roef'

24-06-2017 11:35
1

Anderlecht ziet geen toekomst meer met Davy Roef, de nu 21-jarige doelman moet zijn koffers pakken. Onder meer Waasland-Beveren zou interesse hebben, maar er is ook een grotere club die zich aandient.

Roef zou namelijk kunnen terugkeren naar Deportivo La Coruna, de ploeg waaraan hij vorig seizoen werd uitgeleend. In de wandelgangen klinkt dat gerucht al langer, maar volgens de Spaanse sportkrant AS gaat het ook werkelijkheid worden.

Dat is op zijn zachtst gezegd opvallend, want Deportivo leek Roef duidelijk niet nodig te hebben. Hij kwam in een ruildeal met Ruben Martinez, maar hij speelde amper één wedstrijd voor de club die vorig seizoen op een teleurstellende zestiende plaats eindigde. Toch denken de Spanjaarden eraan om hem terug te halen. Ook Martinez is overigens terug welkom bij de club, want hij kan niet bij Anderlecht blijven. 

Update 24/06 om 11:35: Roef lijkt terug te willen keren naar Deportivo, maar dan moet er wel aan één voorwaarde voldaan worden. Ketst de overgang naar Spanje af, dan is er een uitweg in België. Volgens La Dernière Heure wil KFCO Beerschot Wilrijk graag in zee gaan met de doelman. Krijgen we zo een tweede scenario Silvio Proto? Na een uitleenbeurt aan de Ratten kon hij zich pas echt doorzetten bij Anderlecht.