OFFICIEEL: Anderlecht is verlost van floptransfer

OFFICIEEL: Anderlecht is verlost van floptransfer

21-06-2017 11:10
3

Anderlecht is floptransfer Sebastien De Maio alweer kwijt. De verdediger arriveerde vorige zomer, maar wilde snel weer weg en werd in dezelfde mercato nog uitgeleend. Nu zou hij definitief vertrekken, Bologna heeft een akkoord met Anderlecht.

Dat meldt Gazzetta dello Sport. De Maio zou bij de club uit de Serie A een contract voor vier seizoenen kunnen tekenen. Paars-wit vangt nog twee miljoen euro voor de Italiaanse verdediger. Daarmee krijgt het nog een groot deel van de transferprijs terug die het vorige zomer neertelde. Bovendien betaalde Fiorentina dit seizoen al een bedrag om De Maio te huren.

Toen paars-wit de ervaren verdediger vorige zomer binnenhaalde, was het de bedoeling dat hij de patron van de verdediging zou worden. De aanvoerdersband lag eveneens klaar voor hem, maar na een conflict met René Weiler wilde hij alweer weg.

Update 21/06 om 11u10: De transfer van De Maio is in kannen en kruiken. 'De Franse centrale verdediger Sebastien De Maio, die vorig seizoen uitgeleend was aan Fiorentina, werd definitief getransfereerd naar Bologna FC, een andere ploeg uit de Serie A. Veel succes Sebastien!', klink het bij paars-wit via de officiële kanalen.