Na nieuwe toptransfer denkt Gent helemaal nog niet aan stoppen

Na nieuwe toptransfer denkt Gent helemaal nog niet aan stoppen

maandag 19 juni 2017 om 22:36

AA Gent brak maandag andermaal het clubrecord door Franko Andrijasevic aan te trekken. De middenvelder werd weggehaald uit Kroatië. Maar hij lijkt niet de laatste te gaan zijn.

Tegenover Sporza kondigt voorzitter Ivan De Witte aan dat er nog meer versterkingen aan te zitten komen. "Wij hebben een mooie transfer kunnen afronden en dit is niet onze laatste. Ik heb nog nooit geweten dat de transferpolitiek bij AA Gent stopt op 19 juni. Wij blijven aan onze ploeg bouwen", reageerde hij.

Bij Gent hoopt men uiteraard op voltreffers. Het wil dus ook steeds voor de A-targets gaan. "We hebben Sven Kums mislopen en deden dat vorig jaar ook met Adrien Trebel, maar nu hebben wij wel beet", zegt Louwagie. "Eigenlijk was Andrijasevic vorige winter al opgemerkt door onze scouts, maar toen ging de transfer door allerlei redenen niet door."

Plaats een reactie

Kdb90 +1183
maandag 19 juni 2017 om 22:43
Ze zijn daar goe bezig! Zo zie ik het graag liever ene teveel dan ene te weinig in de kern.
Vind ik leuk
maandag 19 juni 2017 om 23:20
Veel succes aan Franko...laat het transferbedrag geen last op je schouders zijn. Daar weten wij ondertussen alles van :)
Vind ik leuk
maandag 19 juni 2017 om 23:38
Ben wel benieuwd wat er nog op til is! Marcq is zo goed als rond, Odoi is denk ik nog niet voor morgen dus dat wordt een twijfelgeval.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Na nieuwe toptransfer denkt Gent helemaal nog niet aan stoppen