OFFICIEEL: PSV pakt uit met komst van Mexicaanse ster

OFFICIEEL: PSV pakt uit met komst van Mexicaanse ster

19-06-2017 20:51

Hirving Lozano zet zijn loopbaan definitief voort bij PSV. De Eindhovenaren zijn na maanden onderhandelen rond met de 21-jarige Mexicaan, die afkomstig is van CF Pachuca. Ook de clubs zijn er uit, bevestigt PSV maandagavond.

Lozano heeft maandag de selectie van Mexico verlaten om een bezoek te brengen aan Eindhoven. 'Chucky' is momenteel met zijn land actief op de Confederations Cup. PSV kondigde op Twitter al op originele wijze aan dat de speler onderweg is vanuit Rusland.

Lozano heeft PSV zijn woord gegeven voor een contract tot medio 2023. De Eindhovenaren lijken de deal 'op eigen kracht' rond te krijgen, zonder hulp van andere clubs, meldt het Eindhovens Dagblad. Hoeveel er wordt betaald en voor welk deel van de rechten, is nog niet bekend. Zijn zaakwaarnemer sprak eerder van een vraagprijs van vijftien tot twintig miljoen euro.

Lozano, vijftienvoudig international, staat te boek als een zeer talentvolle vleugelaanvaller. Hij zet na afloop van de Confederations Cup zijn handtekening onder een contract in Eindhoven. Na een korte vakantie zal hij ruim voor de voorronde van de UEFA Europa League aansluiten bij de ploeg.