Scherpe Louwagie snoert Standard de mond op persconferentie

  Scherpe Louwagie snoert Standard de mond op persconferentie

  maandag 19 juni 2017 om 19:26

  Franko Andrijasevic is officieel een speler van AA Gent, dat hem op het laatste nippertje kon afsnoepen van Standard. Die laatste club zit daar enorm verveeld mee, maar volgens manager Michel Louwagie is daar totaal geen reden voor.

  Louwagie vertelde op de persconferentie dat hem niets kan verweten worden in deze transfer. Hij heeft correct gehandeld, ook al had de Kroaat een persoonlijk akkoord met Standard. "Franko is naar AA Gent gekomen, omdat wij eerst een akkoord hadden met NK Rijeka. Dat is nu eenmaal hoe het werkt."

  Andrijasevic wil niet meer naar het verleden kijken, maar naar zijn toekomst bij Gent. Over Standard wil hij het niet meer hebben. "Het waren zeer stresvolle dagen, maar dat is nu over. Ik ben blij bij AA Gent te zijn en ga me elke dag 120% geven. Ik koos voor AA Gent, omdat ze mij hier echt wilden. De fans, het bestuur, de manager... Kalinic speelde ook een rol en hij vertelde alleen maar positieve zaken."

  Gent betaalt vier miljoen euro voor de nieuwe aanwinst, een record. Voorzitter Ivan De Witte weet dat zo iemand niet komt voor een bijrol. "We willen op het hoogste niveau meestrijden en daarom halen we spelers zoals Frank", is hij duidelijk.

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +10619
  maandag 19 juni 2017 om 19:47
  Louwagie gij bieste!
  Vind ik leuk
  Patfey +4130
  maandag 19 juni 2017 om 21:04
  Nagel op de kop, Standard moest maar een akkoord met Rijeka gemaakt hebben, zo loopt het inderdaad!
  Vind ik leuk
  Bart1999 +1456
  maandag 19 juni 2017 om 21:44
  Voor de fans ? Voor het bestuur en de manager ? Meent dieje gast dat ? Maar allee jongens, sla de bladzijde maar om. Een speler die woordbreuk pleegt wil je normaal gezien niet in je organisatie, dat zou Dewitte moeten weten. Voetbal is blijkbaar anders.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Scherpe Louwagie snoert Standard de mond op persconferentie