Honderden fans zien enkele nieuwe gezichten op eerste Club-training van Leko

Honderden fans zien enkele nieuwe gezichten op eerste Club-training van Leko

19-06-2017 14:42

De kop is eraf voor Club Brugge en Ivan Leko. Maandag riep de kersverse trainer zijn troepen voor het eerst samen om te trainen in aanloop naar het seizoen 2017-2018. De aanwezige supporters zagen zowel vertrouwde als ook enkele nieuwe gezichten.

Met zo'n 550 waren ze, de Club-fans. Dat meldt de runner-up van vorig seizoen althans zelf op de websiteDe aanwezigen kregen waar ze op hoopten: enkele nieuwe jongens maakten hun entree op het trainingsveld. Zo trainden zomertransfers Guillaume Hubert, Elton Acolatse, Emmanuel Dennis en Erhan Masovic meteen mee. Die andere aankoop, German Mera, tekende nog niet present. Hij moest immers nog een wedstrijd betwisten met zijn (ex-)club Deportivo Cali.

Mera was overigens niet de enige afwezige. Ook internationals José Izquierdo, Ethan Horvath, Lior Refaelov, Carlos Strandberg en Dorin Rotariu kregen nog even respijt. Datzelfde geldt voor Tomas Pina, die de club mag verlaten. Zij keren allen terug op 30 juni. Daarom werd de huidige kern aangevuld met acht beloften. Zo kregen opkomende namen als Jens Teunckens, Thibault Vlietinck en Terry Osei-Berkoe hun kans van Leko.