'Feyenoord ziet keerzijde van sterk seizoen: Nainggolan krijgt er ploeggenoot bij'

'Feyenoord ziet keerzijde van sterk seizoen: Nainggolan krijgt er ploeggenoot bij'

19-06-2017 14:16

Rick Karsdorp gaat Feyenoord verruilen voor AS Roma, meldt Voetbal International maandag. De entourage van de 22-jarige rechtsback is momenteel in de Italiaanse hoofdstad voor onderhandelingen. Een akkoord met de club van Radja Nainggolan wordt snel verwacht.

Ook de clubs zijn in onderhandeling over een transfer. Het contract van Karsdorp bij Feyenoord loopt nog tot medio 2021 door, waardoor de landskampioen een forse transfersom kan vragen. In Italiaanse media vielen de laatste dagen bedragen rond de vijftien miljoen euro. De Oranje-international werd eerder ook gelinkt aan Internazionale.

Karsdorp brak in het seizoen 2014/'15 door in De Kuip en heeft inmiddels 101 officiële wedstrijden achter zijn naam voor Feyenoord. Het afgelopen seizoen kwam hij tot dertig duels in de Eredivisie. Daarin scoorde hij één keer.

Voor AS Roma moet Karsdorp de tweede versterking uit de Eredivisie worden deze zomer. De Romeinen haalden eerder Héctor Moreno op bij PSV. In Rome treft Karsdorp Rode Duivel Nainggolan aan als ploeggenoot.