Makelaar van Donnarumma bespeelt pers en gooit Pogba in de strijd

  Makelaar van Donnarumma bespeelt pers en gooit Pogba in de strijd

  maandag 19 juni 2017 om 13:00

  Mino Raiola staat in de spotlight van de Italiaanse pers. De zaakwaarnemer komt vooral te spreken over Gianluigi Donnarumma, maar nam zondag bij een persconferentie bij hem thuis geen blad voor de mond over andere spelers.

  Raiola was de negatieve verhalen over Donnarumma zat en nodigde een paar invloedrijke Italiaanse media uit. Het gevolg: een geïmproviseerde persconferentie in de woonkamer van de Haarlemse zaakwaarnemer. "Ik sta voor mijn spelers waar dat nodig is", aldus Raiola, geciteerd door Corriere dello Sport. "Zo ga ik binnenkort bijvoorbeeld verlengen met Mois Kean (Juventus-talent, begeerd door PEC Zwolle, red.). Dat was niet makkelijk, maar met alle betrokkenen hebben we naar de beste optie gezocht."

  "In 25 jaar tijd heb ik ontzettend veel belangrijke spelers naar Italië gebracht. Ik had ruzie met FC Barcelona om Zlatan naar AC Milan te brengen. Bij veel grote clubs heb ik meer dan één speler, want ik heb een goede relatie met de directies", vervolgt Raiola, die duidelijk aan een PR-verhaal bezig is na alle commotie rond Donnarumma. "Wat er bij Milan gebeurt weet ik niet. Wat mij betreft is er geen sprake van oorlog. Ze vroegen me nog naar Matuidi, net als Juventus. Daar moeten we eens naar gaan kijken."

  "Wat Inter van plan is met Tete? Er is een mogelijkheid. Daar zullen we het over gaan hebben", vervolgt de openhartige Raiola. De uitgenodigde journalisten roken vervolgens hun kans. "Waar Zlatan naartoe gaat? Het gaat prima met hem, hij heeft zeer veel aanbiedingen. Uit de Verenigde Staten, maar ook daarbuiten. Of hij naar Italië kan gaan? In ieder geval niet naar Napoli. AC Milan heeft me hier ook al naar gevraagd."

  Paul Pogba, één van de spelers in de stal van Raiola, betuigde maandag overigens publiekelijk zijn steun aan Donnarumma. Het lijkt erop dat de Fransman instructies van Raiola heeft gekregen.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Makelaar van Donnarumma bespeelt pers en gooit Pogba in de strijd