Bayern reageert meteen op geruchten over Cristiano Ronaldo

  Bayern reageert meteen op geruchten over Cristiano Ronaldo

  maandag 19 juni 2017 om 12:25

  De veelbesproken Cristiano Ronaldo gaat zijn loopbaan in ieder geval niet bij Bayern München vervolgen. De Zuid-Duitsers reageerden via de clubwebsite in felle bewoordingen op geruchten met betrekking tot de Portugese superster.

  Onder andere La Gazzetta dello Sport bracht onlangs het nieuws naar buiten dat Bayern interesse had in Ronaldo, die naar verluidt weg wil bij Real Madrid. Der Rekordmeister laat echter weten dat er niets waar is van deze geruchten. 'Dankzij alle technologische ontwikkelingen is het mogelijk om razendsnel nieuws te verspreiden, maar soms komen er verhalen naar buiten die simpelweg niet kloppen', aldus Bayern op de eigen website.

  Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge laat weten dat de geruchten 'the hoax of the day' zijn. "Wij zijn eraan gewend geraakt dat er tijdens transferperiodes gespeculeerd wordt over ons. Normaalgesproken reageren we er niet op, maar ditmaal moeten we één ding duidelijk stellen: de geruchten over Cristiano Ronaldo zijn compleet ongegrond en kunnen direct naar het rijk der fabelen worden verwezen."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Bayern reageert meteen op geruchten over Cristiano Ronaldo