Spaanse liplezers duiken op zaak-Ronaldo: 'Ze zijn slecht, echt heel slecht'

Spaanse liplezers duiken op zaak-Ronaldo: 'Ze zijn slecht, echt heel slecht'

maandag 19 juni 2017 om 11:25

Alle Spaanse kranten en televisiestations hebben het maar over één onderwerp: het mogelijke vertrek van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid. Zondag werd een moment voor aanvang van de tweede helft bij Portugal - Mexico op de Confederations Cup breed uitgemeten.

Portugal speelde in de eerste groepswedstrijd met 2-2 gelijk tegen het Latijns Amerikaanse land. Terwijl Ronaldo naast ploeggenoot en Real-collega Pepe het veld opliep, zei hij 'ze zijn heel slecht, echt heel slecht'. Dat hebben de liplezers van de Spaanse media - een gewoonte in Spanje - geconcludeerd en vervolgens ondertiteld. 

Over wie Ronaldo het heeft, is onduidelijk. De opties van Marca: Ronaldo heeft het over Mexico, de scheidsrechters, de video-scheidsrechters of de pers. Ronaldo werd overigens uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Met een assist toonde hij zijn waarde.

Advies Ramos en Pepe 
Ondertussen roeren ook de collega's van Ronaldo zich. Zij beseffen dat de club mogelijk een van de beste spelers in de historie aan het verliezen is. Volgens Marca heeft aanvoerder Sergio Ramos Ronaldo dit weekend persoonlijk opgebeld met het verzoek zijn besluit te heroverwegen en in Madrid te blijven.

Pepe ziet ondertussen kansen. De Portugees, die na de zomerstop voor Paris Saint-Germain gaat spelen, hoopt dat Ronaldo met hem meegaat naar Parijs. De Parijzenaren worden in het geruchtencircuit ook als een serieuze optie gezien voor Ronaldo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

Spaanse liplezers duiken op zaak-Ronaldo: 'Ze zijn slecht, echt heel slecht'