'Ik heb laatst met hem gesproken, hij wil graag naar Barcelona komen'

'Ik heb laatst met hem gesproken, hij wil graag naar Barcelona komen'

19-06-2017 11:00

Het heeft er alle schijn van dat Héctor Bellerín volgend seizoen voor FC Barcelona speelt. De rechtsback van Arsenal wordt al maandenlang gelinkt aan een overstap naar Catalonië en volgens verschillende Spaanse media zijn er aanwijzingen dat dit binnenkort gaat gebeuren.

Volgens Sport heeft Bellerín, momenteel met Spanje actief op het EK onder 21, inmiddels een huis gekocht in de buurt van Barcelona. Zijn ouders, die samen met Bellerín in Londen woonden, zouden de Engelse hoofdstad inmiddels al verlaten hebben. Ook volgens Mundo Deportivo behoort een transfer tot de mogelijkheden. De krant citeert Barcelona-middenvelder Denis Suarez. "Ik heb laatst met Héctor gesproken. Hij wil graag naar Barcelona komen, maar hij voelt zich nog steeds verbonden met Arsenal."

De 22-jarige Bellerín genoot zijn jeugdopleiding bij FC Barcelona, voordat hij in de zomer van 2011 naar Arsenal vertrok. Inmiddels heeft hij zijn derde volwaardige seizoen in Noord-Londen erop zitten. Bellerín heeft nog een contract tot medio 2023 bij The Gunners.