OFFICIEEL: Clement krijgt dit seizoen de hulp van een ervaren trainer

OFFICIEEL: Clement krijgt dit seizoen de hulp van een ervaren trainer

19-06-2017 10:08
2

Bij Waasland-Beveren heeft de technische staf maandag nog wat meer vorm gekregen. De club kondigde aan dat Dirk Geeraerd terugkeert naar de club. In het verleden was hij op de Freethiel al eens de hoofdcoach. Nu wordt hij de assistent van  Philippe Clement.

Clement begint bij Waasland-Beveren aan zijn eerste echte job als hoofdcoach. De club zocht daarom naar een extra, ervaren man om de trainer bij te staan. Dat is dus Geeraerd geworden. 'De 53-jarige trainer zal samen met de hoofdtrainer, Jonas Ivens, Gerry Oste en Johan Van Rumst de spelersgroep naar overwinningen leiden. Geeraerd zal straks meteen mee op het oefenveld komen', klinkt het bij Waasland-Beveren.

'Waasland-Beveren ging samen met trainer Clement op zoek naar een ervaren iemand om bij de technische staf te komen. Geeraerd koppelt zijn ervaring op het hoogste niveau aan zijn kennis van het huis. Geeraerd was al trainer op de Freethiel tussen 2010 en 2012. In het seizoen 2010-2011 bewerkstelligde hij de promotie naar de hoogste afdeling van het Belgisch voetbal. Na zijn periode hier ging hij nog aan de slag bij KSK Ronse, Berchem Sport en Eendracht Aalst.'