Felle Raiola haalt uit: Directie van Milan begon te dreigen

Felle Raiola haalt uit: "Directie van Milan begon te dreigen"

19-06-2017 08:45

Volgens Mino Raiola is Gianluigi Donnarumma meerdere keren bedreigd tijdens de contractonderhandelingen met AC Milan. Dat is volgens de zaakwaarnemer dan ook een van de redenen dat Donnarumma niet wil verlengen in Milaan.

Raiola kondigde voor zondagavond een persconferentie aan om de situatie toe te lichten, maar nodigde enkel wat journalisten van bepaalde Italiaanse media uit om bij hem thuis zijn verhaal te vertellen. "De situatie werd grimmiger", aldus de beroemde zaakwaarnemer.

"Daarom zagen we geen andere mogelijkheid dan deze. Dit heeft niets met geld te maken. De directie van Milan begon te dreigen, met dat hij niet meer zou spelen als hij niet zou verlengen. Ook hebben we doodsbedreigingen gekregen. Op die manier kun je een speler niet behouden."

Raiola wil benadrukken dat de onderhandelingen tussen Donnarumma en de club niet stuk zijn gelopen vanwege het geld. "Daar is het nooit om gegaan. Als er twee partijen zijn die een oplossing willen vinden, komt die er. Het management van Milan heeft zich verkeerd opgesteld door zich te dominant te gedragen. We konden dergelijke bedreigingen, de spanningen, stress en de passiviteit van Milan naar Gigio niet langer meer accepteren."