Mannaert onthult zijn plannen: Zo iemand moet er zeker nog bij

Mannaert onthult zijn plannen: "Zo iemand moet er zeker nog bij"

19-06-2017 08:00
1

Vincent Mannaert heeft nog werk voor de boeg bij Club Brugge, al heeft Blauw-Zwart wel al vijf zomertransfers gedaan. De volgende nieuweling zou wel eens een verdedigende middenvelder kunnen worden.

In Het Nieuwsblad geeft Mannaert een overzicht van zijn kern. "In doel zit het goed, achterin hebben we ook kwaliteit, we beschikken over flankaanvallers die getoond hebben dat ze iets in hun mars hebben en diep in de spits hebben we meerdere opties. Alleen een nummer zes, een vervanger voor Timmy Simons, moet er zeker nog bij."

Heel wat supporters hopen daarbij op een bekende grote naam, want tot nog toe kwamen er alleen minder bekende spelers. "Ik herinner me 1 september 2015, de laatste dag van die transfermercato. We haalden toen Ruud Vormer, Felipe Gedoz en José Izquierdo. Een bankzitter van Feyenoord, een onbekende Braziliaan die speelde in Uruguay en een nog onbekendere Colombiaan."

"Wel, Gedoz heeft dat eerste jaar de pannen van het dak gespeeld, de fans hebben Vormer voor vele jaren in hun hart gesloten en Izquierdo won de Gouden Schoen en trekt naar een topcompetitie. Wie zegt dat een van de nieuwe jongens of iemand die we al in de kern hebben niet dezelfde weg op kan gaan?"