'Dury wil zich versterken met duo van AA Gent'

'Dury wil zich versterken met duo van AA Gent'

maandag 19 juni 2017 om 07:30

Francky Dury verliest zoals elke zomer heel wat sterkhouders, zo zijn Henrik Dalsgaard, Lukas Lerager en Soualiho Meité al weg. Mbaye Leye is dan weer op weg naar de uitgang. Dury heeft dringend nood aan vervangers en vindt die onder meer bij AA Gent.

Dury zou graag twee spelers willen oppikken uit de Ghelamco Arena. De eerste is aanvaller Peter Olayinka. Die werd afgelopen jaar weggehaald bij Skenderbeu uit Albanië, maar speelde nog niet één wedstrijd voor AA Gent. Afgelopen seizoen werd hij meteen uitgeleend aan Dukla Praag, waar hij op 29 wedstrijden amper zes goals scoorde. Toch ziet Dury iets in de 21-jarige Nigeriaan, zo weet Het Laatste Nieuws.

Als tweede mogelijke transfer denkt Dury ook nog aan Rob Schoofs. Die werd anderhalf jaar geleden binnengehaald als een mogelijke opvolger voor Sven Kums, maar dat potentieel kwam er nooit echt uit. In tegenstelling tot Olayinka hoeft Schoofs echter niet per se weg bij Gent.

Plaats een reactie

maandag 19 juni 2017 om 13:24
Beste,
Zulte Waregem is een profiteurs ploegje een kunstmatig gevormde play off I clubje . Profiteren altijd van grote clubs hun jongeren maakt die hun hoofd zot en als ze er dan het volgend seizoen voor moeten betalen moeten ze die spelers niet meer hebben en zo worden ze nog stilaan een gezonde club met een vernieuwd stadion ook . Schei daar toch eens mee uit om zo ploegen in eerste klasse te houden zeg.Het is gewoon allemaal opgezet spel dat zie je dan uiteindelijk toch in die play-off I hoor, hoeveelste eindigden ze ?????
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Dury wil zich versterken met duo van AA Gent'