Wuytens verbaast vriend en vijand met nieuw avontuur: Beter kan niet

  Wuytens verbaast vriend en vijand met nieuw avontuur: "Beter kan niet"

  zondag 18 juni 2017 om 22:50

  Jan Wuytens, oud-speler van AZ, FC Utrecht en Heracles Almelo, verbaasde afgelopen week vriend en vijand door aan de slag te gaan bij Sporting Hasselt. De 32-jarige verdediger wordt bij de Belgische derdeklasser zowel speler als assistent-trainer. Wuytens kreeg al de nodige vragen over zijn carrièremove. 

  "Voor mij is het ook iets totaal nieuws. Ik wil op termijn ook coach worden en dit is een ideale opstap. De passie voor het veld is er nog steeds en ik kan dat combineren met trainer zijn. Beter kan niet", legt de stopper uit in Het Belang van Limburg.

  Bij Hasselt wordt Wuytens de rechterhand van Hans Somers, oud-speler van FC Utrecht. Hij begint aan zijn allereerste trainersklus. "Ja, dit is mijn eerste ploeg als hoofdtrainer, maar dat schrikt mij helemaal niet af. Integendeel. Ik werk zeer graag met de jeugd en ben ambitieus. Dat komt perfect overeen met wat de club voor ogen heeft."

  Wuytens verscheurde in de zomer van 2016 zijn contract bij AZ. Somers (39) speelde tussen 2004 en 2010 in stadion Galgenwaard. Hij stopte twee jaar geleden. 

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Wuytens verbaast vriend en vijand met nieuw avontuur: "Beter kan niet"