Hugo Broos begint de Confederations Cup met late nederlaag tegen Chili

  Hugo Broos begint de Confederations Cup met late nederlaag tegen Chili

  zondag 18 juni 2017 om 22:20

  Hugo Broos heeft zijn eerste wedstrijd met Kameroen op de Confederations Cup met 0-2 verloren tegen Chili. De troepen van de Belgische trainer leken lange tijd af te stevenen op een gelijkspel, maar in de slotfase ging Chili toch nog met de zege aan de haal dankzij doelpunten van topspelers Arturo Vidal en Alexis Sanchez.

  Sanchez startte verrassend genoeg op de bank bij de ploeg van bondscoach Juan Antonio Pizzi, maar ook zonder zijn sterspeler maakte Chili een uitstekende indruk. Het Kameroen van Broos werd bij momenten helemaal van de mat gespeeld. Eduardo Vargas was al na twee minuten spelen dicht bij de openingstreffer, maar zijn schot trof de paal.

  Kameroen kwam amper in het stuk voor en mocht van geluk spreken dat doelman Fabrice Ondoa een indrukwekkende partij speelde. Chili bleef domineren, maar kreeg het leer niet tegen de netten. Ook na de pauze was het éénrichtingsverkeer richting het doel van Kameroen. De wedstrijd leek af te stevenen op een doelpunteloos gelijkspel, maar Vidal brak negen minuten voor tijd de ban.

  De middenvelder van Bayern München kopt raak na een voorzet van Sanchez. Diep in de blessuretijd verdubbelde Vargas de score waardoor Hugo Broos met een verliespartij aan de Confederations Cup begint.

  Lees meer over:KameroenChili

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Hugo Broos begint de Confederations Cup met late nederlaag tegen Chili