'Sánchez maakt extravagante salariswensen duidelijk: 25 miljoen per jaar'

'Sánchez maakt extravagante salariswensen duidelijk: 25 miljoen per jaar'

zondag 18 juni 2017 om 21:30

Bayern München denkt dat Alexis Sánchez weinig oren heeft naar een overstap naar de Duitsers. De Chileen heeft aan Bayern kenbaar gemaakt een kleine 25 miljoen euro per jaar te willen verdienen. Dat komt neer op een weeksalaris van zo'n 478.000 euro.

Het vermoeden is dat Sánchez eigenlijk zinspeelt op een overgang naar het eveneens geïnteresseerde Manchester City, meldt The Daily Mirror. Arsenal vraagt ruim 57 miljoen voor de aanvaller, die nog één jaar onder contract staat bij The Gunners. Arsenal wil de sterspeler liever niet verkopen aan een directe rivaal. 

Bayern-preses Karl-Heinz Rummenigge gaf vorig jaar aan dat Bayern niet zulke gigantische salarissen als bijvoorbeeld Paris Saint-Germain en Man City betaalt. Door de huidige salariseisen van de Chileen lijkt een overstap naar de Bundesliga sowieso kansloos. 

Sanchez kwam in de zomer van 2014 over van FC Barcelona en speelt inmiddels drie seizoenen in het shirt van Arsenal. Afgelopen seizoen maakte hij in 36 competitiewedstrijden 24 doelpunten. Ondanks de goals van de aanvaller greep Arsenal naast een ticket voor de Champions League. Het team van Arsène Wenger is zodoende voor het eerst in twintig jaar niet van de partij in het miljoenenbal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

'Sánchez maakt extravagante salariswensen duidelijk: 25 miljoen per jaar'