'Ex-Rode Duivel lijkt door opvallende clausule onhaalbaar voor Belgische topclubs'

'Ex-Rode Duivel lijkt door opvallende clausule onhaalbaar voor Belgische topclubs'

18-06-2017 20:37

Vadis Odjidja kende een uitstekend seizoen bij Legia Warschau en hoopt zijn sterke prestaties te verzilveren met een mooie transfer. De kans dat hij terugkeert in de Jupiler Pro League is zeer klein.

Het Poolse Niezalezna meldt dat de Poolse kampioen hem niet voor minder dan 5-6 miljoen wil laten gaan. Legia kan het geld goed gebruiken en door een opvallende clausule in het contract van Odjidja neemt de clubleiding geen genoegen met een lage transfersom. Odjidja en Legia kwamen bij zijn komst overeen, dat onze landgenoot bij een toekomstige transfer recht heeft op de helft van het aankoopbedrag.

Odjidja is op vakantie en wacht de ontwikkelingen rustig af. De drievoudig interlands zou echter wel zijn voorkeuren hebben. Odjidja hoopt naar verluidt op een terugkeer naar de Premier League, waar hij eerder niet wist door te breken bij Norwich City. Een rentree in de Jupiler Pro League en de Turkse competitie hebben niet zijn voorkeur. Het Poolse medium linkt de speler van het jaar aan zowel Anderlecht en Racing Genk, maar beide clubs lijken door alle omstandigheden als optie af te vallen.