Standard ziet back na lange uitleenbeurt terugkeren; toekomst nog onzeker

Standard ziet back na lange uitleenbeurt terugkeren; toekomst nog onzeker

Gepubliceerd: zondag 18 juni 2017 om 20:14zo 18-06-2017 om 20:14

Martin Milec keert deze zomer terug bij Standard. De Sloveen werd het afgelopen anderhalf jaar verhuurd aan het Nederlandse Roda JC, maar tot een langer verblijft komt het niet. De rechtsback sluit een zomerse transfer niet uit, maar zijn toekomst ligt in ieder geval niet bij Roda.

"Nee, ik zal komend seizoen niet meer voor Roda JC spelen", zo laat Milec weten aan Roda Tweets. "Voor nu ga ik terug naar Luik, maar een transfer naar een andere club zou ook zomaar kunnen." De huurling speelde 41 wedstrijden voor Roda JC, en gaf daarin één assist.

Milec wist zich met Roda JC pas via de play-offs te handhaven in de Eredivisie. De 25-jarige verdediger kijkt ondanks de degradatiezorgen met genoegen terug op zijn avontuur in Kerkrade. "Ik wil alle fans, stafleden en iedereen bij de club hartelijk bedanken. Het was voor mij een eer om voor deze club te mogen spelen. Ik zal dit niet meer zo snel vergeten."

Het is dus voor Milec dus afwachten of zijn toekomst nog wel bij de Rouches ligt. Milec, die in 2014 overkwam van het Sloveense Maribor, heeft in Luik namelijk nog een contract tot en met medio 2019. De viervoudig international kwam in zijn eerste anderhalf jaar tot 51 optredens, maar mocht ondanks een vaste basisplaats tijdelijk weg. De nieuwe coach Ricardo Sa Pinto zal moeten beslissen of hij Milec weer in zijn kern wil opnemen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Kan hij nog van waarde zijn voor de Rouches?

Ja
42%
Nee
42%
Weet ik niet
17%
(159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws