OFFICIEEL: AA Gent heeft nieuwe aanwinst beet

OFFICIEEL: AA Gent heeft nieuwe aanwinst beet

19-06-2017 18:30
17

De strijd om Franko Andrijasevic lijkt een zeer opvallende climax te hebben bereikt. De Kroatische middenvelder is volgens La Dernière Heure op weg naar Zaventem. Zijn uiteindelijke bestemming is niet Luik, maar... Gent!

Gent is er volgens de krant dan toch in geslaagd om hem in extremis nog weg te kapen voor de neus van Standard. De Rouches zaten maandenlang achter de speler van Rijeka aan en leek zijn gewenste versterking binnen te hebben. Standard bereikte vrijdagavond na lange onderhandelingen een akkoord over de transfersom. De laatste details moesten nog in orde worden gebracht, voordat Andrijasevic koers kon zetten richting Luik.

Zaterdag veranderde echter alles. Gent deed een ultieme poging om hem toch nog op andere gedachten te brengen. De Buffalo's deden hem volgens de krant zelfs een voorstel, dat hem de bestbetaalde speler uit de clubgeschiedenis zou maken. Coach Hein Vanhaezebrouck nam vervolgens zelf nog persoonlijk contact op met de speler om hem te overtuigen. Na een dag nadenken lijkt Gent alsnog te zijn geslaagd in de missie. Andrijasevic komt volgens de Waalse krant snel naar ons land om zijn contract bij Gent te ondertekenen. 

UPDATE 15u07: Het is AA Gent definitief gelukt om Andrijasevic weg te snoepen. Volgens Stefan Smet, de Gent-watcher van Het Nieuwsblad, stellen de Buffalo's hun kersverse aanwinst maandag om 18u voor aan de pers. Daarmee komt een einde aan de transferstrijd met Standard. 

UPDATE 18u30: Franko Andrijasevic is officieel een speler van AA Gent. Hij wordt voorgesteld op een persconferentie.