'Chelsea haalt keeper van City en onderhandelt over Juventus-verdediger'

'Chelsea haalt keeper van City en onderhandelt over Juventus-verdediger'

zondag 18 juni 2017 om 18:48

Het is weer helemaal koek en ei tussen Antonio Conte en de leiding van Chelsea. De twee partijen hadden onenigheid met elkaar omdat de manager van de Londenaren volgens de directie niet handig omging met de situatie rond spits Diego Costa.

Het bericht van Conte naar Costa, waarin hij meedeelde dat de spits volgend seizoen niet in zijn plannen voorkomt, lekte uit. Daar was de Chelsea-leiding niet blij mee, omdat het de marktwaarde van de Spaanse spits in negatieve zin zou beïnvloeden. De lucht is inmiddels geklaard en Conte is met Chelsea in onderhandeling over een nieuw contract, meldt The Daily Mail.

Als Conte met Chelsea overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis, wordt het salaris van de Italiaan opgewaardeerd van 5,7 miljoen euro naar ruim tien miljoen euro. Chelsea beschouwt de onderhandelingen als bewijs dat de relatie met Conte prima is.

Conte kan spoedig ook versterkingen verwachten. Zo komt doelman Willy Caballero volgens The Daily Mail over van Manchester City en is Chelsea in onderhandeling met Juventus over een transfer van verdediger Alex Sandro. De waarde van de Braziliaan wordt geschat op zestig miljoen euro. Chelsea wil ook graag bieden op Marco Verratti, maar de club verwacht dat de middenvelder van Paris-Saint Germain kiest voor een transfer naar FC Barcelona.

Poll

Wordt Chelsea volgend seizoen opnieuw kampioen?

(259 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws

'Chelsea haalt keeper van City en onderhandelt over Juventus-verdediger'