Club Brugge-speler is Preud'homme en Mannaert dankbaar

  Club Brugge-speler is Preud'homme en Mannaert dankbaar

  zondag 18 juni 2017 om 18:28

  Ruud Vormer is niet meer weg te denken bij Club Brugge. Bij Blauw-Zwart kwam de loopbaan van de Nederlander weer op het juiste spoor. Daarvoor is hij twee mensen erg dankbaar. 

  De eerste lovende woorden van Vormer zijn er voor Michel Preud'homme. "Hij heeft mij drie jaar geleden naar Brugge gehaald toen ik op een dood spoor zat bij Feyenoord. Preud'homme kende mij nog uit de Eredivisie. Als speler van Roda JC scoorde ik nog tegen hem en FC Twente. Voor de kans die hij mij bood ben ik hem heel dankbaar", aldus Vormer tegenover Elfvoetbal.

  Ook Vincent Mannaert krijgt de nodige bloemen. "Preud'homme had veel vertrouwen in mij. Net als CEO Vincent Mannaert, die het eerste contact heeft gelegd met mijn zaakwaarnemer. Club Brugge blijkt nu een hele goede keus. Ik voel me hier echt thuis. Club Brugge is qua sfeer wat gemoedelijker dan Feyenoord. Daar was het allemaal wat harder. Het is qua type mensen iets meer te vergelijken met Roda JC. Alleen bij Roda mocht je weleens verliezen. Club Brugge is een echte topclub, hier moet je elke week winnen."

  Poll

  Was Vormer de beste speler van Club Brugge het afgelopen seizoen?

  (1203 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Club Brugge-speler is Preud'homme en Mannaert dankbaar