Boskamp vindt zijn TV-opvolger bij Club Brugge: Ik zie mezelf daar wel zitten

Boskamp vindt zijn TV-opvolger bij Club Brugge: "Ik zie mezelf daar wel zitten"

18-06-2017 15:00
4

De laatste jaren krijgt het Belgische voetballandschap steeds meer Nederlandse analisten te zien. Daar komt er mogelijk nog eentje bij in de (nabije) toekomst. Zo denkt Ruud Vormer ook weleens na over een mediacarrière.

"Ik moet zeggen dat ik inmiddels wel begin na te denken over wat ik na mijn carrière zou willen doen. Soms heb ik het daar met mijn vrouw over. Trainer worden lijkt mij wel wat. Maar ja, dan ben je weer vaak van huis. Misschien word ik analyticus op de Belgische tv. Zoals Jan Mulder, Aad de Mos of Jan Boskamp", lacht hij tegenover ELF Voetbal.

"Ik zie mezelf daar wel zitten hoor. Nou ja, niet met zo'n postuur als Jan, haha. Maar weet je, ik neem hem wel serieus als hij over voetbal babbelt. Er wordt lacherig over hem gedaan omdat hij wat zwaarder is en sommige namen niet goed uitspreekt, maar hij zegt zinnige dingen. Net als Aad. Mulder iets minder", aldus Vormer.

De Nederlander heeft nog een andere carrièreplanning in gedachten. "Autootjes vind ik trouwens ook wel heel leuk, en dan bedoel ik niet die waar mijn zoontje mee speelt, hè. Misschien is dat ook nog iets voor later. Een leuk handeltje starten", besluit hij.