'Zulte Waregem ontvangt voormalige smaakmaker van JPL op oefencomplex'

  'Zulte Waregem ontvangt voormalige smaakmaker van JPL op oefencomplex'

  Gepubliceerd: maandag 19 juni 2017 om 21:21ma 19-06-2017 om 21:21

  Geoffrey Mujangi-Bia verliet onze competitie twee jaar geleden voor een Zwitsers avontuur. De middenvelder ging aan de slag bij FC Sion. Na twee seizoenen voor de Zwitserse club gespeeld te hebben kan hij alweer vertrekken, naar Turkije.

  In Turkije klinkt het dat Kayserispor de middenvelder maar al te graag wil overnemen. Een deal zou zelfs al helemaal rond zijn. Mujangi-Bia zet zijn handtekening onder een driejarig contract bij de club. Zijn makelaar Fouah Ben Kouider is in Turkije om de laatste details af te ronden.

  Ben Kouider was de voorbije dagen ook al in Turkije om de transfers van zijn spelers Nabil Dirar en Theo Bongonda te behandelen. Nu krijgt Mujangi-Bia een kans in hetzelfde land. De middenvelder maakte in de twee seizoenen bij FC Sion geen onaardige indruk. In totaal speelde hij er vijftig wedstrijden en was hij goed voor achttien doelpunten en zes assists.

  Update 19/06 om 21:21 uur: Niet enkel Turkije maar ook België is een mogelijke bestemming voor Mujangi-Bia. Het Laatste Nieuws meldt dat de middenvelder zondag een bezoek bracht aan Zulte Waregem. Het ging enkel om een verkennend gesprek, maar Mujangi-Bia is duidelijk ook een optie voor Essevee.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws