'Concrete belangstelling uit Italië; Club laat verdediger voorlopig niet gaan'

'Concrete belangstelling uit Italië; Club laat verdediger voorlopig niet gaan'

17-06-2017 18:15

Ivan Leko staat komend seizoen aan het roer bij Club Brugge. Het is voor de Kroaat nog wel bang afwachten welke sterkhouders nog zullen vertrekken. Zo hopen Stefano Denswil en Björn Engels op een buitenlands avontuur.

Het Laatste Nieuws meldt zaterdag dat er vanuit Italië zelfs concrete interesse is voor Denswil. Er wordt geen club genoemd, maar duidelijk is wel dat de Nederlander op de voet wordt gevolgd. Club Brugge voelt echter niet de noodzaak om hem te laten gaan en houdt de boot voorlopig af. Denswil zou zelf ook nog geen duidelijk besluit over zou toekomst hebben genomen. Een langer verblijf bij Blauw-Zwart zou ook een optie zijn.

HLN acht de kans op een transfer van Engels momenteel dan ook hoger. Volgens de krant begint er al iets te bewegen in de Premier League, de competitie waar Engels zo van droomt. Het is echter nog wat op een officieel bod. Brandon Mechele, die terugkeerde na een verhuurperiode bij Sint-Truiden, zal de ontwikkelingen rond de twee concurrenten nadrukkelijk in de gaten houden.