'Massale belangstelling voor Batshuayi; spits geeft duidelijke boodschap af'

'Massale belangstelling voor Batshuayi; spits geeft duidelijke boodschap af'

17-06-2017 17:14
1

Michy Batshuayi is momenteel één van de meest gewilde spelers in de Premier League. Onze landgenoot wil niet nog een seizoen tweede viool spelen bij Chelsea en hoopt op een (tijdelijke) transfer. Batshuayi heeft echter wel zo zijn voorkeuren.

Volgens het Engelse Goal hebben liefst dertien Premier League-ploegen geïnformeerd naar Batshuayi. Zij kregen naar verluidt allemaal echter dezelfde boodschap te horen. "Michy wil niet uitgeleend worden, veel scoren en het WK spelen om uiteindelijk met dezelfde vragen over zijn speelkansen bij Chelsea terug te keren", zo klonk het vanuit zijn entourage.

De 23-jarige Rode Duivel kwam vorige zomer voor liefst 39 miljoen euro over, maar moest het door de aanwezigheid van Diego Costa doen met korte invalbeurten. Batsman speelde zodoende slechts 235 minuten in de competitie, waarin hij wel vijf keer trefzeker was. Hij wil echter niet nog een seizoen op de bank spenderen bij de landskampioen en aast op een vertrek. Het is niet bekend of Chelsea hem ook definitief wil laten gaan. Batshuayi zelf zou een overigens een voorkeur hebben voor een rentree in Frankrijk.