UPDATE: 'Standard-man vindt avontuur in Turkije maar niets'

  UPDATE: 'Standard-man vindt avontuur in Turkije maar niets'

  zondag 18 juni 2017 om 17:55

  Ishak Belfodil staat volgens Het Belang ven Limburg hoog op het verlanglijstje van Trabzonspor. De Algerijnse aanvaller heeft nog een contract voor één seizoen bij Standard en zou een transfer wel zien zitten.

  Belfodil was dit seizoen een van de weinige lichtpunten in een heel donker jaar bij de Rouches. Met zeventien doelpunten en zes assists heeft de spits ondanks de malaise bij Standard een goed seizoen achter de rug. Die prestaties zijn ook de Turkse subtopper niet ontgaan. Het contract van Belfodil loopt af in 2018 waardoor de Rouches bereid zijn hun goudhaantje te verkopen.

  Door de uitstekende prestaties van de Algerijn hing deze winter zelfs een tijdje een transfer naar Everton in de Lucht. The Toffees waren naar verluidt bereid om elf miljoen euro op tafel te leggen voor de Algerijnse goalgetter. Ook het Spaanse Celta De Vigo vertoonde al concrete interesse in de sterspeler van Standard. Maar door het vertrek van coach Eduardo Barizzo naar Sevilla lijkt Belfodil geen optie meer.

  Update 18/06 om 17.55 uur: La Dernière Heure bevestigt dat Trabzonspor Belfodil wil, maar de aanvaller lijkt niet bereid om te willen luisteren naar het Turkse bod. Belfodil hoopt op een aanbod van een ploeg uit een grotere competitie. 

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  UPDATE: 'Standard-man vindt avontuur in Turkije maar niets'