OFFICIEEL: Beerschot Wilrijk haalt Belg terug uit Eredivisie

OFFICIEEL: Beerschot Wilrijk haalt Belg terug uit Eredivisie

17-06-2017 12:45

Beerschot Wilrijk komt niet naar Eerste Klasse B voor een bijrol, dat is al langer duidelijk. Nu zet het die ambities kracht bij met de komst van Tom Van Hyfte.

Van Hyfte was de laatste drie seizoenen actief bij Roda JC, dat zich dit seizoen maar nipt kon redden in de Eredivisie. Hij had er nog een contract voor één jaar, maar kiest nu toch voor een nieuw avontuur in 1B. Beerschot Wilrijk in ieder geval enthousiast.

"KFCO Beerschot Wilrijk kan vandaag met de nodige trots zijn vierde "in"-transfer aankondigen. Tom Van Hyfte ondertekende in het Olympisch Stadion zonet een contract met een looptijd van twee jaar. Hij moet er mee voor zorgen dat onze club ook volgend seizoen in 1B meedoet voor de prijzen. Voor KFCO Beerschot Wilrijk is Tom Van Hyfte een aanwinst met hoofdletter "A". Hij moet op korte termijn uitgroeien tot een sterke, ervaren pion op het Kielse middenveld. Welkom bij "de ploeg van't stad", Tom!", staat te lezen op de officiële website.

Van Hyfte heeft een contract getekend van twee seizoenen, dat na liefst acht jaar in Nederland. Hij stond ook nog in de belangstelling van Westerlo.